prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška

Lončarić, Borka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Lončarić, B. (2010). Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132

Lončarić, Borka. "Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132

Lončarić, Borka. "Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132

Lončarić, B. (2010). 'Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132

Lončarić B. Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132

B. Lončarić, "Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.