Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Lončarić, B. (2010). Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132
Lončarić, Borka. "Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132
Lončarić, Borka. "Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132
Lončarić, B. (2010). 'Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132
Lončarić B. Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132
B. Lončarić, "Utjecaj karakteristika sirovine i procesa prerade na kvalitetu steriliziranog graška", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253132