diplomski rad
Neki parametri kvalitete hrvatskog meda

Jelena Marušić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Marušić, J. (2010). Neki parametri kvalitete hrvatskog meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

Marušić, Jelena. "Neki parametri kvalitete hrvatskog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

Marušić, Jelena. "Neki parametri kvalitete hrvatskog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

Marušić, J. (2010). 'Neki parametri kvalitete hrvatskog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

Marušić J. Neki parametri kvalitete hrvatskog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

J. Marušić, "Neki parametri kvalitete hrvatskog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577