Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Ereš, M. (2010). Utjecaj ekstrakata bazge i majčine dušice na rast patogenog kvasca Candida albicans (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253968
Ereš, Maja. "Utjecaj ekstrakata bazge i majčine dušice na rast patogenog kvasca Candida albicans." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253968
Ereš, Maja. "Utjecaj ekstrakata bazge i majčine dušice na rast patogenog kvasca Candida albicans." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253968
Ereš, M. (2010). 'Utjecaj ekstrakata bazge i majčine dušice na rast patogenog kvasca Candida albicans', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253968
Ereš M. Utjecaj ekstrakata bazge i majčine dušice na rast patogenog kvasca Candida albicans [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253968
M. Ereš, "Utjecaj ekstrakata bazge i majčine dušice na rast patogenog kvasca Candida albicans", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253968