Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Sindičić, M. (2010). Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
Sindičić, Matilda. "Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
Sindičić, Matilda. "Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
Sindičić, M. (2010). 'Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
Sindičić M. Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821
M. Sindičić, "Korelacija dviju metoda određivanja udjela mliječne masti u mlijeku i vrhnju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185821