Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Orešnik, I. (2010). Određivanje fenolnih spojeva u vinima bazge (Sambucus nigra L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536907
Orešnik, Ivana. "Određivanje fenolnih spojeva u vinima bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536907
Orešnik, Ivana. "Određivanje fenolnih spojeva u vinima bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536907
Orešnik, I. (2010). 'Određivanje fenolnih spojeva u vinima bazge (Sambucus nigra L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536907
Orešnik I. Određivanje fenolnih spojeva u vinima bazge (Sambucus nigra L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536907
I. Orešnik, "Određivanje fenolnih spojeva u vinima bazge (Sambucus nigra L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536907