Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Sabljić, A. (2010). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279
Sabljić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279
Sabljić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279
Sabljić, A. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279
Sabljić A. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279
A. Sabljić, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279