Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Mirenić, Ž. (2010). Glukozinolati i polifenolni spojevi u različitim sortama brokule (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:084391
Mirenić, Željka. "Glukozinolati i polifenolni spojevi u različitim sortama brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:084391
Mirenić, Željka. "Glukozinolati i polifenolni spojevi u različitim sortama brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:084391
Mirenić, Ž. (2010). 'Glukozinolati i polifenolni spojevi u različitim sortama brokule', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:084391
Mirenić Ž. Glukozinolati i polifenolni spojevi u različitim sortama brokule [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:084391
Ž. Mirenić, "Glukozinolati i polifenolni spojevi u različitim sortama brokule", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:084391