Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Milosavljević, I. (2010). Osobitosti prehrane osoba s malapsorpcijom, s posebnim osvrtom na unos i status folata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146071
Milosavljević, Ivana. "Osobitosti prehrane osoba s malapsorpcijom, s posebnim osvrtom na unos i status folata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146071
Milosavljević, Ivana. "Osobitosti prehrane osoba s malapsorpcijom, s posebnim osvrtom na unos i status folata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146071
Milosavljević, I. (2010). 'Osobitosti prehrane osoba s malapsorpcijom, s posebnim osvrtom na unos i status folata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146071
Milosavljević I. Osobitosti prehrane osoba s malapsorpcijom, s posebnim osvrtom na unos i status folata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146071
I. Milosavljević, "Osobitosti prehrane osoba s malapsorpcijom, s posebnim osvrtom na unos i status folata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146071