diplomski rad
Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježem kravljem siru standardnim metodama

Tena Havrda (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Havrda, T. (2010). Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježem kravljem siru standardnim metodama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665518

Havrda, Tena. "Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježem kravljem siru standardnim metodama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665518

Havrda, Tena. "Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježem kravljem siru standardnim metodama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665518

Havrda, T. (2010). 'Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježem kravljem siru standardnim metodama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665518

Havrda T. Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježem kravljem siru standardnim metodama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665518

T. Havrda, "Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježem kravljem siru standardnim metodama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:665518