prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje

Božac, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Božac, K. (2010). Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

Božac, Kristina. "Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

Božac, Kristina. "Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

Božac, K. (2010). 'Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

Božac K. Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

K. Božac, "Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.