Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Tratnik, M. (2016). Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641
Tratnik, Marija. "Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641
Tratnik, Marija. "Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641
Tratnik, M. (2016). 'Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641
Tratnik M. Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641
M. Tratnik, "Izolacija biološki aktivnih tvari iz komine grožđa sorte Merlot", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605641