diplomski rad
Optimiranje procesa kiseljenja integralnog pšeničnog brašna

Tanja Ahec (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad...

Ahec, T. (2010). Optimiranje procesa kiseljenja integralnog pšeničnog brašna (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:138336

Ahec, Tanja. "Optimiranje procesa kiseljenja integralnog pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:138336

Ahec, Tanja. "Optimiranje procesa kiseljenja integralnog pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:138336

Ahec, T. (2010). 'Optimiranje procesa kiseljenja integralnog pšeničnog brašna', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:138336

Ahec T. Optimiranje procesa kiseljenja integralnog pšeničnog brašna [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:138336

T. Ahec, "Optimiranje procesa kiseljenja integralnog pšeničnog brašna", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:138336