diplomski rad
Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi

Hrnjkaš, Darija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Hrnjkaš, D. (2016). Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

Hrnjkaš, Darija. "Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

Hrnjkaš, Darija. "Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

Hrnjkaš, D. (2016). 'Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

Hrnjkaš D. Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

D. Hrnjkaš, "Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.