diplomski rad
Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost cvjetnog i kestenovog meda

Vanda Dobrić (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Dobrić, V. (2009). Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost cvjetnog i kestenovog meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357055

Dobrić, Vanda. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost cvjetnog i kestenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357055

Dobrić, Vanda. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost cvjetnog i kestenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357055

Dobrić, V. (2009). 'Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost cvjetnog i kestenovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357055

Dobrić V. Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost cvjetnog i kestenovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357055

V. Dobrić, "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost cvjetnog i kestenovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357055