Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Stojanov, R. (2009). Ekspanzija duhanskog rebra ukapljenim CO2 dobivenim alkoholnom fermentacijom kukuruzne krupice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605461
Stojanov, Romino. "Ekspanzija duhanskog rebra ukapljenim CO2 dobivenim alkoholnom fermentacijom kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605461
Stojanov, Romino. "Ekspanzija duhanskog rebra ukapljenim CO2 dobivenim alkoholnom fermentacijom kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605461
Stojanov, R. (2009). 'Ekspanzija duhanskog rebra ukapljenim CO2 dobivenim alkoholnom fermentacijom kukuruzne krupice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605461
Stojanov R. Ekspanzija duhanskog rebra ukapljenim CO2 dobivenim alkoholnom fermentacijom kukuruzne krupice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605461
R. Stojanov, "Ekspanzija duhanskog rebra ukapljenim CO2 dobivenim alkoholnom fermentacijom kukuruzne krupice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605461