Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Buneta, A. (2009). Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435
Buneta, Ana. "Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435
Buneta, Ana. "Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435
Buneta, A. (2009). 'Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435
Buneta A. Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435
A. Buneta, "Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435