diplomski rad
Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta

Ana Buneta (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Buneta, A. (2009). Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435

Buneta, Ana. "Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435

Buneta, Ana. "Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435

Buneta, A. (2009). 'Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435

Buneta A. Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435

A. Buneta, "Utjecaj mikroinkapsuliranog probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891435