Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Šerković, D. (2009). Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107
Šerković, Dubravka. "Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107
Šerković, Dubravka. "Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107
Šerković, D. (2009). 'Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107
Šerković D. Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107
D. Šerković, "Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107