prikaz prve stranice dokumenta Procjena osobitosti prehrane lakto-ovo-vegetarijanki dvjema dijetetičkim metodama
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Procjena osobitosti prehrane lakto-ovo-vegetarijanki dvjema dijetetičkim metodama

Jošić, Mirja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Jošić, M. (2009). Procjena osobitosti prehrane lakto-ovo-vegetarijanki dvjema dijetetičkim metodama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327424

Jošić, Mirja. "Procjena osobitosti prehrane lakto-ovo-vegetarijanki dvjema dijetetičkim metodama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327424

Jošić, Mirja. "Procjena osobitosti prehrane lakto-ovo-vegetarijanki dvjema dijetetičkim metodama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327424

Jošić, M. (2009). 'Procjena osobitosti prehrane lakto-ovo-vegetarijanki dvjema dijetetičkim metodama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327424

Jošić M. Procjena osobitosti prehrane lakto-ovo-vegetarijanki dvjema dijetetičkim metodama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327424

M. Jošić, "Procjena osobitosti prehrane lakto-ovo-vegetarijanki dvjema dijetetičkim metodama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327424

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.