Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Jajaš, M. (2009). Procjena osobitosti prehrane u vegetarijanki s osobitim osvrtom na unos kalcija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080777
Jajaš, Martina. "Procjena osobitosti prehrane u vegetarijanki s osobitim osvrtom na unos kalcija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080777
Jajaš, Martina. "Procjena osobitosti prehrane u vegetarijanki s osobitim osvrtom na unos kalcija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080777
Jajaš, M. (2009). 'Procjena osobitosti prehrane u vegetarijanki s osobitim osvrtom na unos kalcija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080777
Jajaš M. Procjena osobitosti prehrane u vegetarijanki s osobitim osvrtom na unos kalcija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080777
M. Jajaš, "Procjena osobitosti prehrane u vegetarijanki s osobitim osvrtom na unos kalcija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:080777