Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Borovečki, A. (2009). Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502
Borovečki, Ana. "Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502
Borovečki, Ana. "Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502
Borovečki, A. (2009). 'Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502
Borovečki A. Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502
A. Borovečki, "Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502