diplomski rad
Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule

Ana Borovečki (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Borovečki, A. (2009). Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502

Borovečki, Ana. "Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502

Borovečki, Ana. "Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502

Borovečki, A. (2009). 'Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502

Borovečki A. Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502

A. Borovečki, "Biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli u različitim sortama brokule", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421502