diplomski rad
Određivanje likopena u različitim sortama svježe rajčice

Martina Žučko (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Žučko, M. (2009). Određivanje likopena u različitim sortama svježe rajčice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806780

Žučko, Martina. "Određivanje likopena u različitim sortama svježe rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806780

Žučko, Martina. "Određivanje likopena u različitim sortama svježe rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806780

Žučko, M. (2009). 'Određivanje likopena u različitim sortama svježe rajčice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806780

Žučko M. Određivanje likopena u različitim sortama svježe rajčice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806780

M. Žučko, "Određivanje likopena u različitim sortama svježe rajčice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806780