Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Korda, G. (2009). Utjecaj djelovanja ultrazvuka na kakvoću sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954694
Korda, Goran. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka na kakvoću sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954694
Korda, Goran. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka na kakvoću sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954694
Korda, G. (2009). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka na kakvoću sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954694
Korda G. Utjecaj djelovanja ultrazvuka na kakvoću sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 21.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954694
G. Korda, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka na kakvoću sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954694