prikaz prve stranice dokumenta Određivanje nekih parametara kvalitete u uzorcima različih vrsta meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje nekih parametara kvalitete u uzorcima različih vrsta meda

Matković, Karmen
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Matković, K. (2009). Određivanje nekih parametara kvalitete u uzorcima različih vrsta meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:608223

Matković, Karmen. "Određivanje nekih parametara kvalitete u uzorcima različih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:608223

Matković, Karmen. "Određivanje nekih parametara kvalitete u uzorcima različih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:608223

Matković, K. (2009). 'Određivanje nekih parametara kvalitete u uzorcima različih vrsta meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:608223

Matković K. Određivanje nekih parametara kvalitete u uzorcima različih vrsta meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:608223

K. Matković, "Određivanje nekih parametara kvalitete u uzorcima različih vrsta meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:608223

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.