Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Kelečević, B. (2009). Utjecaj Profresha na mikrobiološku ispravnost i održivost mljevenog mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:032005
Kelečević, Bojana. "Utjecaj Profresha na mikrobiološku ispravnost i održivost mljevenog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:032005
Kelečević, Bojana. "Utjecaj Profresha na mikrobiološku ispravnost i održivost mljevenog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:032005
Kelečević, B. (2009). 'Utjecaj Profresha na mikrobiološku ispravnost i održivost mljevenog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:032005
Kelečević B. Utjecaj Profresha na mikrobiološku ispravnost i održivost mljevenog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:032005
B. Kelečević, "Utjecaj Profresha na mikrobiološku ispravnost i održivost mljevenog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:032005