završni rad
Prehrambene navike vezane uz konzumaciju brze hrane u populaciji studenata

Bilandžija, Andrea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Bilandžija, A. (2015). Prehrambene navike vezane uz konzumaciju brze hrane u populaciji studenata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488236

Bilandžija, Andrea. "Prehrambene navike vezane uz konzumaciju brze hrane u populaciji studenata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488236

Bilandžija, Andrea. "Prehrambene navike vezane uz konzumaciju brze hrane u populaciji studenata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488236

Bilandžija, A. (2015). 'Prehrambene navike vezane uz konzumaciju brze hrane u populaciji studenata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488236

Bilandžija A. Prehrambene navike vezane uz konzumaciju brze hrane u populaciji studenata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488236

A. Bilandžija, "Prehrambene navike vezane uz konzumaciju brze hrane u populaciji studenata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488236

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.