završni rad
Kemijski sastav cvjetnog meda

Matea Skoblar (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Skoblar, M. (2016). Kemijski sastav cvjetnog meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278336

Skoblar, Matea. "Kemijski sastav cvjetnog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278336

Skoblar, Matea. "Kemijski sastav cvjetnog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278336

Skoblar, M. (2016). 'Kemijski sastav cvjetnog meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278336

Skoblar M. Kemijski sastav cvjetnog meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278336

M. Skoblar, "Kemijski sastav cvjetnog meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278336