Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Šrajbek, V. (2009). Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Chardonnaya i Malvazije istarske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832639
Šrajbek, Valentina. "Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Chardonnaya i Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832639
Šrajbek, Valentina. "Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Chardonnaya i Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832639
Šrajbek, V. (2009). 'Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Chardonnaya i Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832639
Šrajbek V. Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Chardonnaya i Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832639
V. Šrajbek, "Polifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Chardonnaya i Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832639