diplomski rad
Aktivnost bakterijske kulture u razgradnji atrazina

Damir Lovrić (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za biološku obradu otpadnih voda
Citirajte ovaj rad...

Lovrić, D. (2009). Aktivnost bakterijske kulture u razgradnji atrazina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490787

Lovrić, Damir. "Aktivnost bakterijske kulture u razgradnji atrazina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490787

Lovrić, Damir. "Aktivnost bakterijske kulture u razgradnji atrazina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490787

Lovrić, D. (2009). 'Aktivnost bakterijske kulture u razgradnji atrazina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490787

Lovrić D. Aktivnost bakterijske kulture u razgradnji atrazina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490787

D. Lovrić, "Aktivnost bakterijske kulture u razgradnji atrazina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490787