Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Milanović, I. (2009). Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443
Milanović, Ivana. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443
Milanović, Ivana. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443
Milanović, I. (2009). 'Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443
Milanović I. Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443
I. Milanović, "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443