Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Žanko, M. (2009). Antimikrobna aktivnost bakterija mliječne kiseline na rast bakterije Escherichia coli (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805619
Žanko, Maja. "Antimikrobna aktivnost bakterija mliječne kiseline na rast bakterije Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805619
Žanko, Maja. "Antimikrobna aktivnost bakterija mliječne kiseline na rast bakterije Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805619
Žanko, M. (2009). 'Antimikrobna aktivnost bakterija mliječne kiseline na rast bakterije Escherichia coli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805619
Žanko M. Antimikrobna aktivnost bakterija mliječne kiseline na rast bakterije Escherichia coli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805619
M. Žanko, "Antimikrobna aktivnost bakterija mliječne kiseline na rast bakterije Escherichia coli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805619