prikaz prve stranice dokumenta Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost livadnog meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost livadnog meda

Šahinović, Angelina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Šahinović, A. (2009). Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost livadnog meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389530

Šahinović, Angelina. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost livadnog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389530

Šahinović, Angelina. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost livadnog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389530

Šahinović, A. (2009). 'Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost livadnog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389530

Šahinović A. Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost livadnog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389530

A. Šahinović, "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost livadnog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389530

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.