diplomski rad
Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa

Ksenija Habjanič (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Habjanič, K. (2009). Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728

Habjanič, Ksenija. "Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728

Habjanič, Ksenija. "Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728

Habjanič, K. (2009). 'Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728

Habjanič K. Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728

K. Habjanič, "Primjena Lactobacillus plantarum L4 za dobivanje probiotičkog napitka od soka kupusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777728