diplomski rad
Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa

Krunoslav Sedlar (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Sedlar, K. (2009). Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383

Sedlar, Krunoslav. "Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383

Sedlar, Krunoslav. "Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383

Sedlar, K. (2009). 'Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383

Sedlar K. Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383

K. Sedlar, "Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383