Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Sedlar, K. (2009). Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383
Sedlar, Krunoslav. "Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383
Sedlar, Krunoslav. "Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383
Sedlar, K. (2009). 'Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383
Sedlar K. Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383
K. Sedlar, "Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:883383