Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Colović, Ž. (2009). Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971
Colović, Željana. "Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971
Colović, Željana. "Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971
Colović, Ž. (2009). 'Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971
Colović Ž. Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971
Ž. Colović, "Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971