diplomski rad
Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine

Željana Colović (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Colović, . (2009). Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971

Colović, Željana. "Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971

Colović, Željana. "Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971

Colović, . (2009). 'Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971

Colović . Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971

. Colović, "Prosječna nutritivna gustoća obroka s obzirom na unos tekućine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675971