Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Adžić, N. (2009). Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615
Adžić, Nikolina. "Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615
Adžić, Nikolina. "Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615
Adžić, N. (2009). 'Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615
Adžić N. Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615
N. Adžić, "Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615