Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Gržentić, I. (2009). Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854
Gržentić, Irena. "Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854
Gržentić, Irena. "Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854
Gržentić, I. (2009). 'Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854
Gržentić I. Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854
I. Gržentić, "Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854