diplomski rad
Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa

Irena Gržentić (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Gržentić, I. (2009). Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854

Gržentić, Irena. "Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854

Gržentić, Irena. "Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854

Gržentić, I. (2009). 'Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854

Gržentić I. Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854

I. Gržentić, "Promjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296854