diplomski rad
Tehnološka shema proizvodnje i kontrola kvalitete Fant proizvoda

Karla Matiša (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Matiša, K. (2008). Tehnološka shema proizvodnje i kontrola kvalitete Fant proizvoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:429869

Matiša, Karla. "Tehnološka shema proizvodnje i kontrola kvalitete Fant proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:429869

Matiša, Karla. "Tehnološka shema proizvodnje i kontrola kvalitete Fant proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:429869

Matiša, K. (2008). 'Tehnološka shema proizvodnje i kontrola kvalitete Fant proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:429869

Matiša K. Tehnološka shema proizvodnje i kontrola kvalitete Fant proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:429869

K. Matiša, "Tehnološka shema proizvodnje i kontrola kvalitete Fant proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:429869