Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Donjerković, P. (2009). Ekstrakcija polifenola žutog čaja primjenom ultrazvuka visoke snage (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985486
Donjerković, Petra. "Ekstrakcija polifenola žutog čaja primjenom ultrazvuka visoke snage." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985486
Donjerković, Petra. "Ekstrakcija polifenola žutog čaja primjenom ultrazvuka visoke snage." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985486
Donjerković, P. (2009). 'Ekstrakcija polifenola žutog čaja primjenom ultrazvuka visoke snage', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985486
Donjerković P. Ekstrakcija polifenola žutog čaja primjenom ultrazvuka visoke snage [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985486
P. Donjerković, "Ekstrakcija polifenola žutog čaja primjenom ultrazvuka visoke snage", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985486