Utjecaj enzimski hidrolizirane laktoze u sirutki na rast probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis sups.lactis BB-12
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Lisak, K. (2009). Utjecaj enzimski hidrolizirane laktoze u sirutki na rast probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis sups.lactis BB-12 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117643
Lisak, Katarina. "Utjecaj enzimski hidrolizirane laktoze u sirutki na rast probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis sups.lactis BB-12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117643
Lisak, Katarina. "Utjecaj enzimski hidrolizirane laktoze u sirutki na rast probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis sups.lactis BB-12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117643
Lisak, K. (2009). 'Utjecaj enzimski hidrolizirane laktoze u sirutki na rast probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis sups.lactis BB-12', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117643
Lisak K. Utjecaj enzimski hidrolizirane laktoze u sirutki na rast probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis sups.lactis BB-12 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117643
K. Lisak, "Utjecaj enzimski hidrolizirane laktoze u sirutki na rast probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis sups.lactis BB-12", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117643