Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Bručić, H. (2009). Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635
Bručić, Hrvoje. "Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635
Bručić, Hrvoje. "Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635
Bručić, H. (2009). 'Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635
Bručić H. Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 15.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635
H. Bručić, "Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635