diplomski rad
Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda

Hrvoje Bručić (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Bručić, H. (2009). Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635

Bručić, Hrvoje. "Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635

Bručić, Hrvoje. "Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635

Bručić, H. (2009). 'Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635

Bručić H. Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635

H. Bručić, "Određivanje udjela ukupnih flavonoida u raznim vrstama meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134635