Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Račić, A. (2009). Određivanje stafilokoknih enterotoksina u mljevenom mesu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375529
Račić, Ana. "Određivanje stafilokoknih enterotoksina u mljevenom mesu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375529
Račić, Ana. "Određivanje stafilokoknih enterotoksina u mljevenom mesu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375529
Račić, A. (2009). 'Određivanje stafilokoknih enterotoksina u mljevenom mesu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375529
Račić A. Određivanje stafilokoknih enterotoksina u mljevenom mesu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 15.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375529
A. Račić, "Određivanje stafilokoknih enterotoksina u mljevenom mesu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375529