Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Fodor, A. (2009). Utjecaj udjela proteina na rast i preživljavanje bifidobakterija u sirutki (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277350
Fodor, Ana. "Utjecaj udjela proteina na rast i preživljavanje bifidobakterija u sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277350
Fodor, Ana. "Utjecaj udjela proteina na rast i preživljavanje bifidobakterija u sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277350
Fodor, A. (2009). 'Utjecaj udjela proteina na rast i preživljavanje bifidobakterija u sirutki', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277350
Fodor A. Utjecaj udjela proteina na rast i preživljavanje bifidobakterija u sirutki [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277350
A. Fodor, "Utjecaj udjela proteina na rast i preživljavanje bifidobakterija u sirutki", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277350