diplomski rad
Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline

Lejla Šećerkadić (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Šećerkadić, L. (2009). Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758

Šećerkadić, Lejla. "Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758

Šećerkadić, Lejla. "Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758

Šećerkadić, L. (2009). 'Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758

Šećerkadić L. Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758

L. Šećerkadić, "Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758