Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Šećerkadić, L. (2009). Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758
Šećerkadić, Lejla. "Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758
Šećerkadić, Lejla. "Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758
Šećerkadić, L. (2009). 'Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758
Šećerkadić L. Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758
L. Šećerkadić, "Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:763758