diplomski rad
Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae

Rudolf Posavec (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad...

Posavec, R. (2008). Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413

Posavec, Rudolf. "Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413

Posavec, Rudolf. "Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413

Posavec, R. (2008). 'Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413

Posavec R. Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413

R. Posavec, "Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413