Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad
Posavec, R. (2008). Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413
Posavec, Rudolf. "Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413
Posavec, Rudolf. "Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413
Posavec, R. (2008). 'Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413
Posavec R. Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413
R. Posavec, "Utjecaj ATPaze Sug1, podjedinice proteasoma i deubikvitinilaze Ubp8, podjedinice SAGA kompleksa na aktivaciju promotora PHO5 i PHO84 u kvascu Saccharomyces cerevisiae", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:195413