Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Đurinski, A. (2008). Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon odgorčavanja s Tweenom 80 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096857
Đurinski, Andreja. "Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon odgorčavanja s Tweenom 80." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096857
Đurinski, Andreja. "Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon odgorčavanja s Tweenom 80." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096857
Đurinski, A. (2008). 'Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon odgorčavanja s Tweenom 80', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096857
Đurinski A. Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon odgorčavanja s Tweenom 80 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096857
A. Đurinski, "Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon odgorčavanja s Tweenom 80", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096857