Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Skoko, B. (2008). Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196
Skoko, Božena. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196
Skoko, Božena. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196
Skoko, B. (2008). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196
Skoko B. Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196
B. Skoko, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196