prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu

Skoko, Božena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Skoko, B. (2008). Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196

Skoko, Božena. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196

Skoko, Božena. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196

Skoko, B. (2008). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196

Skoko B. Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196

B. Skoko, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidativne aktivnosti u bagremovu medu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177196

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.