diplomski rad
Parametri kvalitete meda od bagrema

Martina Blašković (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Blašković, M. (2008). Parametri kvalitete meda od bagrema (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422

Blašković, Martina. "Parametri kvalitete meda od bagrema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422

Blašković, Martina. "Parametri kvalitete meda od bagrema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422

Blašković, M. (2008). 'Parametri kvalitete meda od bagrema', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422

Blašković M. Parametri kvalitete meda od bagrema [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422

M. Blašković, "Parametri kvalitete meda od bagrema", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422