diplomski rad
Određivanje udjela šećera u uzorcima meda HPLC metodom

Nikola Major (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Major, N. (2008). Određivanje udjela šećera u uzorcima meda HPLC metodom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666037

Major, Nikola. "Određivanje udjela šećera u uzorcima meda HPLC metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666037

Major, Nikola. "Određivanje udjela šećera u uzorcima meda HPLC metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666037

Major, N. (2008). 'Određivanje udjela šećera u uzorcima meda HPLC metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666037

Major N. Određivanje udjela šećera u uzorcima meda HPLC metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 15.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666037

N. Major, "Određivanje udjela šećera u uzorcima meda HPLC metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666037