prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodataka novosintetiziranog organskog spoja na koroziju legure aluminija AlMg3, kositra i željeza u 3%-tnoj otopini NaCl
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodataka novosintetiziranog organskog spoja na koroziju legure aluminija AlMg3, kositra i željeza u 3%-tnoj otopini NaCl

Nöthig, Lana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju

Citirajte ovaj rad

Nöthig, L. (2008). Utjecaj dodataka novosintetiziranog organskog spoja na koroziju legure aluminija AlMg3, kositra i željeza u 3%-tnoj otopini NaCl (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379659

Nöthig, Lana. "Utjecaj dodataka novosintetiziranog organskog spoja na koroziju legure aluminija AlMg3, kositra i željeza u 3%-tnoj otopini NaCl." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379659

Nöthig, Lana. "Utjecaj dodataka novosintetiziranog organskog spoja na koroziju legure aluminija AlMg3, kositra i željeza u 3%-tnoj otopini NaCl." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379659

Nöthig, L. (2008). 'Utjecaj dodataka novosintetiziranog organskog spoja na koroziju legure aluminija AlMg3, kositra i željeza u 3%-tnoj otopini NaCl', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379659

Nöthig L. Utjecaj dodataka novosintetiziranog organskog spoja na koroziju legure aluminija AlMg3, kositra i željeza u 3%-tnoj otopini NaCl [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379659

L. Nöthig, "Utjecaj dodataka novosintetiziranog organskog spoja na koroziju legure aluminija AlMg3, kositra i željeza u 3%-tnoj otopini NaCl", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379659

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.