Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Frlužec, M. (2008). Utjecaj diklorvosa na rast odabranih sojeva bakterija i kvasca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006154
Frlužec, Maja. "Utjecaj diklorvosa na rast odabranih sojeva bakterija i kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006154
Frlužec, Maja. "Utjecaj diklorvosa na rast odabranih sojeva bakterija i kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006154
Frlužec, M. (2008). 'Utjecaj diklorvosa na rast odabranih sojeva bakterija i kvasca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006154
Frlužec M. Utjecaj diklorvosa na rast odabranih sojeva bakterija i kvasca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006154
M. Frlužec, "Utjecaj diklorvosa na rast odabranih sojeva bakterija i kvasca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006154